Ulla

Ulla is een energieke en deskundige therapeut met een rijke ervaring en diverse kwalificaties.  Hoewel ze van oorsprong Deens is, spreekt ze vloeiend Nederlands. Als een veelzijdige professional blijft ze leren en integreert ze op creatieve wijze haar kennis tijdens consulten. Ulla leeft haar visie ten volle en toont buitengewone betrokkenheid bij anderen.

Het is Ulla’s passie om anderen te helpen: weer worden wie je bent.
‘Bij het terugvinden van onszelf ervaren wij herkenning en vinden wij een gevoel van thuiskomen’

Met een empathische en oprechte benadering zet Ulla haar kennis in om uit te leggen hoe je hormonen gerelateerd zijn aan je klachten. Haar resultaatgerichte en coachende werkstijl wordt kenmerkt door een gastvrije houding, waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.
Wanneer je met Ulla aan het werk gaat, raak je geïnspireerd en gemotiveerd om positieve veranderingen in je leven te brengen, wat resulteert in een verbeterd welzijn. 

Ulla is al vele jaren getrouwd met Dick. Samen zijn ze ouders van vier heerlijke kinderen, waarvan sommigen getrouwd. Met haar gezin heeft ze in verschillende landen gewoond en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met het leven en werken in de internationale en interkerkelijke jongerenorganisatie Jeugd met een Opdracht.  
In haar vrije tijd geniet Ulla van bezoekjes of het creëren van schoonheid en orde.

Ulla biedt begeleiding in het Nederlands, Engels of Deens, zowel in Heerde als online.

Christine

Christine is een echte verbinder, warm in het contact en efficiënt in haar aanpak. Ze is een deskundige coach waarmee ze door de jaren heen veel gezinnen, vrouwen en tieners in hun kracht heeft gezet, in zowel Nederland als Zuid-Afrika. In de afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid, die volgens haar visie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Met haar sprankelende karakter en lef bereikt zij haar doelen en durft ze buiten de kaders te vragen, denken en bewegen. Het is haar talent om de eigenwaarde van anderen te herstellen, de regie over hun leven te laten herpakken en hen te laten groeien in het ontdekken van de diepere betekenis van hun zijn en het leven.

Als Trainer Hormoonfactor werkt ze met 3 petten, namelijk coach, docent en adviseur. Ze biedt stresscounseling, hormoonanalyses, voedings-en trainingsadvies. Christine heeft zelf een radicale lichamelijke verandering meegemaakt op gebieden waar artsen haar niet konden helpen, dankzij hormoonadvies. Deze ervaringen dragen bij aan haar drive om anderen op natuurlijke wijze naar herstel te helpen.

In haar overige uren organiseert Christine vrouwenochtenden voor verbinding en opbouw vanuit een Bijbels perspectief. Daarnaast biedt ze individuele trajecten voor geloofsgroei, heeft zij samen met haar man een kledinglijn, is ze creatief met glas-in-lood en schilderen, geniet ze van het buitenleven met haar hond en heeft ze een zwak voor alle vormen van esthetiek.

Beschikbaar in het: Nederlands of Engels. Werkt in Heerde of online.