Ervaringen

Lees de ervaringen van anderen:
 
Gerrit 49 jr
Lees verder
Gezond worden en blijven is soms een zoektocht. Wat maakt nu dat je niet lekker in je vel zit? Aandacht voor de invloed hormonen is er vaak niet. In de praktijk van Ulla juist wel.

Feitelijke onderzoeken en een persoonlijk gesprek geven aan hoe het staat met je specifieke situatie. Teveel van het éne hormoon of een tekort van het andere? Is er een disbalans? Met concrete additieven en adviezen helpt Ulla je verder. En, het helpt!
Marieke53 jr
Lees verder
Een paar jaar geleden heb ik twee dermoidcysten en twee eierstokken laten verwijderen. Na de operatie merkte ik steeds meer dat ik niet mijzelf was. Ik had aldoor onrust en het gevoel dat ik naast mijzelf liep. Ik kon weinig hebben en kon de dagelijkse taken niet meer overzien ondanks mijn van nature aanpakkersmentaliteit.

Mijn arts raadde hormonen af die ze mij had kunnen voorschrijven. Via een Natuurlijk Hormoontherapie en het gebruik van bioidentieke hormonen begon ik er na verloop van tijd weer mezelf te herkennen. Ik had het niet door dat ik geleidelijk slechter ging slapen. Ik, die altijd een hele makkelijke slaper was geweest. Nu werd ik rond 4 uur wakker en lag ik te malen. ‘Komt vast door mijn drukke baan, zei ik tegen mijzelf’. Ik kon de drukte en verwachtingen overdag ook minder goed hebben. Alsof de wereldbol te snel ronddraaide.

Toen ik hulp kreeg voor mijn hormoonbalans sliep ik na drie weken ineens door s ’nachts en stopte het malen. Zomaar. Ook kon ik weer met ‘de tijd meekomen’. Hierdoor werd ik weer mijzelf zoals ik hoorde te zijn. Ik ben dankbaar voor de kennis over hormonen.
Chantal28 jr
Lees verder
Met veel klachten, waaronder mijn ongesteldheid die niet meer op gang kwam na het slikken van de pil, kon ik bij de huisarts niet geholpen worden. Bij Ulla voelde ik me begrepen en met een hormoontraject is mijn cyclus weer op gang gekomen! Ik voel me weer in balans en mijn klachten zijn onder controle. Ongelofelijk fijn!! Mijn arts raadde hormonen af die ze mij had kunnen voorschrijven.

Via een Natuurlijk Hormoontherapie en het gebruik van bioidentieke hormonen begon ik er na verloop van tijd weer mezelf te herkennen. Zonder bioidentieke hormonen zou ik vandaag niet de verantwoordelijkheid kunnen dragen in mijn uitdagende baan.
Vera44 jr
Lees verder
Via een collega kwam ik in aanraking met Ulla Brouwer. Aanvankelijk wat twijfels maar inmiddels dankbaar voor de adviezen en inzichten die ik heb gekregen van Ulla. Ik had veel last van pms en weinig energie in met name de wintermaanden. Inmiddels zijn mijn hormonen veel beter in balans. Ik ben er nog niet helemaal, maar als ik terugkijk naar een jaar geleden is er enorm veel verbeterd.

Mijn tip: ga het aan en blijf niet lopen met klachten die er niet hoeven te zijn.
Dorothee45 jr
Lees verder
Ik had jarenlang klachten die steeds erger werden, ondanks een gezonde leefstijl. Wel had ik al lange tijd last van chronische stress. Mijn gewicht nam onverklaarbaar en snel toe, ik was ontzettend vermoeid, had slaapproblemen, veel onrust in mijn hoofd en mijn cognitieve functies gingen hard achteruit. Na vele doktersbezoeken, waar niks uit kwam, kwam ik bij Ulla terecht voor een hormoononderzoek. Bijna alle klachten bleken te zijn ontstaan door een grote hormonale disbalans. Ik was opgelucht dat er eindelijk een oorzaak was gevonden en ging enthousiast aan de slag met Ulla's adviezen.

Al binnen enkele dagen merkte ik verschil en na een paar weken voelde ik me een stuk energieker, piekerde ik niet meer, waren mijn cognitieve functies al verbeterd en bleef mijn gewicht stabiel. Ik heb sindsdien het gevoel dat ik weer aan leven ben i.p.v. overleven en dat ik mezelf weer aan het worden ben. Ik had niet verwacht me ooit weer zo goed te voelen, maar het is echt gebeurd. En dan sta ik nog maar aan het begin! Ulla luistert heel goed en begripvol naar al je klachten en blijft gedurende het hele traject erg betrokken en behulpzaam. Ze neemt de tijd en geeft een uitgebreid, persoonlijk advies. Had ik maar eerder van haar hormoontraject geweten, dan was me veel ellende bespaard gebleven. Het is de investering dubbel en dwars waard!
Marlies41 jr
Lees verder
Na een periode van vermoeidheid, moeite met concentratie en een onrustige cyclus met heftige hoofdpijnen ben ik bij Christine terechtgekomen. Hormonen zijn altijd een wat onrustige factor in mijn leven. Christine heeft mij op een hele prettige, rustige en positieve manier begeleid met de veranderingen in voeding en het gebruiken van supplementen die ervoor hebben gezorgd dat mijn lichaam weer in balans kwam. Hierdoor werd mijn cyclus weer regelmatig en de klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid gingen al snel weg. Ik vind het heel fijn dat er niet alleen naar de hormonen gekeken wordt, maar ook naar het totaal plaatje: je hele lichaam, maar ook je omgeving, stress en andere factoren die mee kunnen spelen. De aanpassingen in voeding en het gaan gebruiken van supplementen, ging in heel prettig overleg en Christine maakt een plan die voor jou prettig voelt. Na een afspraak ontving ik een mail waar de informatie, die ik tijdens de afspraak had gekregen, ook weer kort in beschreven werd. Ik vond dit erg prettig, omdat er aan het begin best veel op je af komt en je op deze manier alles weer even rustig terug kan lezen. Het in balans krijgen van je lichaam en hormonen op een natuurlijke manier, zoals bij Hallo Hormonen, heeft mij veel meer geholpen, dan wat de medische wereld je voorschrijft.
Vorige
Volgende